Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Tunt

Se hur
allt det
vackra
växer fram
ur händer

se hur
vana
fingrar
viker
papper
till figurer

se hur
tummen
trycker
stadga
i veck 
konstruktioner

se hur 
pappersvinden
lyfter fåglar
och elefanter

se hur
haven 
prasslar
under sol
av silkespapper

allt är tunt
och förgängligt

även vi
är origami




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-24 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren