Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl Atlantis

En vinterkväll man drömmer sig bort.
Till landet där havet är blått.

På stranden hörs människornas glada skratt och stoj.
Spelar boll och badar, äter glass och har skoj.

Drömmen känns så oslagbar.
Sanden är mjuk och varm av solens hetta.
Vattnet svalkar så underbart.

Nu sakta börjar man vakna.
Landet där havet är blått, jag kommer att sakna.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Eden Halvorsen
Läst 396 gånger
Publicerad 2014-06-24 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eden Halvorsen
Eden Halvorsen