Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människans natur

Gud...
Krossar mina tankar och slickar mina sår.
Ger mig styrka att aldrig förlora hoppet.
Lovar mig räddning och förpassar mig till ett öde.
Värre än ett helvete, evig lydnad och evig dyrkan.

Djävulen...
Äter min själ och hugger klorna i köttet.
Suger ut mina safter och byter min längtan efter räddning.
Hungrar mig efter brutal sanning och viskar i mitt öra "- Jag är verkligheten och du är min hora."

Det ligger i människans natur att välja sida.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Eden Halvorsen
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-24 21:13



Bookmark and Share


  WyS VIP
Insiktsfullt!
2014-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Eden Halvorsen
Eden Halvorsen