Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fragment från min barndom


Mr Currys granne, Fragment från min uppväxt

Alla barn läste något annat
Jag gick som vanligt min egen väg

Jag gillade Paddington
Ni vet den där björnen från
mörkaste Peru som kom till London

Kanske visste jag redan då
att just Peru skulle att ha en
mycket viktig betydelse i mitt liv

I det sammanhanget så spelade
Tarzan, Fantomen och Buster ingen roll

© Christer Johansson 2014-06-25




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-25 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP