Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer som Pollock


jag intar bilder likt tuggor
men hittar bara fragment av det som är mitt
och tänker disträ att om jag vände ut och in på mig själv
skulle jag vara svartmålad inuti
inte så där fint och sirligt, mer Pollock
kasta och spring och ligga raklång i ett orange tåg
och hissarna som sedan kör upp och ned
tar mig till våning efter våning
fyllda av syra och små tingestar som man får lust att sparka

som kompensation äter jag strömming tills jag kräks
försöker följa trådarna i någon annans historia
och klappar på melankolin

den fundamentalt

ointressanta






Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 194 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-06-27 14:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är just det!!!!!:
Att ta till strömmingen.....när ingen verkar bry sej....

....det är det som är den stora faran ...
för varje seriös hissresenär....

...vi har alla sett..hur dom andra stått...å låtsats som:

" nä vi skulle inte med...vi bara stod här vid hissen och väntade på nåt....nåt....nåt annat"
2014-07-03

  Minkki VIP
:)
2014-07-01

  Undine
Ge de små tingestarna strömmingen istället ;). Du skriver underbart som vanligt. Lockar till skratt.
2014-06-30

  Anita Westin
En text med flera lager. Gillar Pollock- insatsen särskilt!
2014-06-27

  Ulf D VIP
Även om den slutar med motsatsen så är den inte det, en helt fantatstisk text. Fragment, är intressanta och här en hel berättelse. Jag sällar mig till hyllningskören.
2014-06-27

    ej medlem längre
som kompensation äter jag strömming tills jag kräks
försöker följa trådarna i någon annans historia
och klappar på melankolin

så snyggt. jättebra!
2014-06-27

  cilax VIP
vad bra!
2014-06-27
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP