Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Runda ord

Runda
ord

refererar
till runda
kroppsdelar

som ögon
öron
gapande
mun

förbud!
förbud!

tacka vet
jag raka
ord

rak
kommunikation

kukar
in i
fittor

fittor
på kukar

knullar
fingrar
tungor

bröst
är ofta
runda

ollon
och kulor

de flesta
rumpor
och magar

klitoris
nästippar
fingertoppar

hela huvudet
en rund
boll

fullpumpad
med
fantasi

där runda 
ord studsar
runt
och förbi

klockan
är rund 





Fri vers av Petter Wingren
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-27 17:00



Bookmark and Share


  Connie
Humoristiskt och rak på sak ;)
2014-06-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Bravo! Rakt på sak bara. Om det viktigaste i livet, helst kompletterat med kärlek. Om man får välja.
2014-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren