Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Koltrast med ak5

Koltrastens
flöjtmelodier
förföljer mig

hur kommer
det sig att
något så
pragmatiskt

som svarttrastens
revirbeteende
kan vara så
överdådigt
vackert

varifrån 
fick gulnäbben
sin musikalitet

till vilken nytta
lägger naturen
ner en sådan
möda

mer ändamålsenligt
hade varit om 
mörkerfågeln
som normalt
folk

hade skjutit
i luften
med en
ak5:a




Fri vers av Petter Wingren
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-27 23:17



Bookmark and Share


  Connie
Underbar fin beskrivning av våra bevingade vänner!
2014-06-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Bara älskar Koltrastens sång! Fint skriftat om denna både vackra och musikaliska fågel.
2014-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren