Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvinnor som män.. Här är vi lika eller kanske "hens" könlösa neutrala avföring har samma grundförutsättningar att gillas av nästkommande "förälder"?


Havande

 

barn av luft

 

en stunds

 

låst hemlighet

där ingen bör

inträda före

en svaveldos

av ångestens

glädjande spolning

där

allt sker på egen risk

Samt en stunds eftertanke

där reflektionens höjdpunkt

har räddat hela dagen

för det egna kan man

ju ändå stå ut med

 

 




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-28 08:45



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Låter bra det där med att stå ut med det
egna kan man ju ändå.
(Sist i dikten). F.ö.
bra skrivet, jag läser dig - gärna!

2014-07-04

  Lars Hedlin
Mycket bra! Gillas!
2014-06-29

    ej medlem längre
Välplacerat
2014-06-28
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing