Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dröm och politisk satir


Upp från Cape Canaveral

 

 

Jag har en dröm att flyga 

ut i det okända

det verkliga

verkligjeten.

 

Den som finns där ute

för här har det blivit

för fantasifullt.

 

Ingen som ser framåt

inget är verkligt längre

alla bara på en väg.

 

Jag har en dröm att flyga

ut i det okända 

det riktigt verkliga.




Övriga genrer (Satir) av M M Mannheim VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-29 10:55



Bookmark and Share


  Connie
Har funderingar på att testa flyga nu i sommar! Vi har ett ställe här som erbjuder några flyglektioner där man kan få testa på att flyga.
2014-06-29

  Angel of love
Kan bli en oförglömlig upplevelse.
2014-06-29
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP