Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När Kärleken brinner i Högsommarnatten… övervinns allt…


Kärlekens Kraft

 

När Kärleken glider fram

i sena sommarnatten

den smeker med sin kraft

över mörka svarta vatten

Den lyser med sin själ

över oroliga hus

den vill alltid göra väl

den vill ge Dig hopp

den vill ge Dig Ljus

 

 

För Du är min

Hjärtats dam

som bott i min dröm

som fått mig att lyfta

som fått mig att skimra

I svärtans heta glöd

som fått mig lämna

natten

o de djupa vatten

o min kalla ensamhet

o min död

 

 

Min Älskade du skimrar

som en Ängel i skyn

när kyrkklockor dånar

genom tystnaden från byn

Du räckt mig handen

genom strändernas djup

o lyft mig mot himmelen

bort från gravarnas stup

mot ditt Hjärtas inersta rum

 

 

O min Älskade ta mig till

stranden

till stockeldens glöd

o lossa på banden

från den smärta som ljöd

Från livet i mörkret

Ohhh Kära ge mig en kyss

så ska jag besvara den

trånad

Du sände mig nyss

 

 

I Din mjuka famn

vill jag dela mitt Liv

där barnet i mitt inom

vill ha ömhet o vyss

precis som jag fick då

Innan jag börjat gå

innan Varat

börjat sin kryss

upp mot de glänsande

stråken

som stjärnorna

kysst

 

 

 

 *~*

 

 

 

 

© Bo Himmelsbåge




Bunden vers (Rim) av Bo Himmelsbåge
Läst 483 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-06-29 17:17



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En fantastisk vacker text
till underbara lugna toner

2014-07-02

  Corto
Väldigt bra!
2014-06-30

  Chawa VIP
GRATTIS till din uppmärksammade text!! Välförtjänt hjärtat mitt!!!

2014-06-30

  Gabrielle Laurèntzen
Innerligt kärleksfylld.

Ja helt underbar!

2014-06-30

  Eva Helene VIP
Så skönt de ljuder, dina kärlekens lovsjungande ord, ledsagade av mjukt böljande musik och en drömsk och vacker bild därtill.
2014-06-30

  Bibbi VIP
Gillar!
2014-06-30

    ej medlem längre
Ah denna ljuvliga kärlek, så fin skrivet.
2014-06-29

  Palett
Underbart vacker text till den älskade !
2014-06-29

    ej medlem längre
En lovsång till kärleken....till den älskade...
Mycket vackert!
2014-06-29

  Chawa VIP
Kärleksvarma underbara vackert klingar ord att ta till mitt hjärta... Tillsammans med fantastisk bild och mjuk skön musik har du skapat ett konstverk med stil och klass. Jaa så sant - kärlekens kraft övervinner allt min kära..! <3
2014-06-29

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text att läsa långsamt och njuta av!
2014-06-29

  aol
så vackert kärleksfullt skaldat till så fin musik.
2014-06-29

  ResenärGenomLivet VIP
Såå vackert och mycket kärleksfullt...
2014-06-29

  Fem hjärtan VIP
Så ömt och innerligt vacker!
2014-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge