Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bästa

 

Det smälter

rinner över

finner vägen till 

 smaklökarna 

blandar vilt

varmt

kallt

det kladdar

droppar sakta

hallonfärg

inte ljungfrubröst

men blåbärströst

höjer smaken

av sommarens

solskenstörst

 

Det

 

är att käka glass!




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-29 18:31



Bookmark and Share


    Tollwut
Fantastiskt!
2014-07-12

  Lars Hedlin
Gillas! :)
2014-06-30

    ej medlem längre
Känslofysik. Vackert, rikt.
2014-06-30

  Angela Bohlin VIP
Ibland är det de enkla som är lyx... de små saker vi ofta gör men sällan sätter värde på.
2014-06-29
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing