Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och Ofelia

 

 

Ekolodar tystnaden/kranskärlen glimmar i djupet 

bränner

- Det här är en ny historia-

täckt av kronblad/doftande-händerna och sorgkantade.

Så. Ådror som leder liv. Ljudet som följer (oss)Rytmiskt.

- Tyst, hör du?

- Som vågor...

vindstilla / ord/ som en smekning-snuddar/ nästan

 

labyrinten/ igen- pärlstoft

- Nej, det är stjärnstoft...det är så det är. Du också.

 

Ett eko

 

På ytan brusar livet/ knäpper-liksom spricker

knoppar

springer ifatt regnet som storögt faller/ pladask.

striglar tanken/ igen-för att vinna tid.

Så. når/ nästan

 

- Snälla, läs långsamt, jag hinner inte med...

 

Då. nära sången/ ett utropstecken-och ett eko

vittrans tunna stämma- stammande mellan träden/ här- stammar.

benen bär/över/ myren

 

sen

 

Under ytan/ svävande- beslöjat i guld

skrattet blir en skatt av bubbeldiamanter/ trycket ökar

 

- Det är strömt, visste hon det?

- Ja

 

I skymningen-ett irrbloss-

för evigt dansande/ över

Ljuden finns kvar- ekot/ svarar-

i djupet

glimmar du.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Kozo
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-30 16:08



Bookmark and Share


  madinsane
som en magisk resa och jag förälskar mig i varje stavelse. bokmärksbra. minst.
2014-07-01

    ej medlem längre
+ i taket, bra bildflöde, semestertänk med korsord och i livet. Bra.
2014-06-30

    Jag är fan större än Sartre
Ytterst väl utfört. Du får en hög poäng av mig för det här!
2014-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo