Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insIkt

 

 

 

 

 

Med vilande stängda ögon

 

vandra,

 

väx med dina sinnen

känn det som inte finns för ögat

det som är till för

 

hjärtat.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-30 09:25



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Gillas mycket!
2014-07-05

  kerstin skriver VIP
sinnligt och vackert, så sant att sinnena gör det möjligt att växa som mänska, tänker jag.
2014-07-02

  Palett
Fin text om stillhet, något vi ofta lider brist på !
2014-06-30

  Marita Ohlquist VIP
Underbart formulerat!
2014-06-30

  aol
Ömt vackert skaldat,
2014-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP