Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älven

Älven
mumlar tyst
sorglöst
tröstande

Jag är inte
samma älv
som i din
barndom
Inte samma
älv
som igår
Inte samma som
för en minut
sedan

Ty
nytt vatten
rinner ständigt
hit
och förbi
och bort

Allt är
i ständig
förändring
Så även du

Släpp taget
om det som
var
Att du kan
hålla det
fast
är ändå en
illusion

Du kan inte
hålla vattnet
kvar
i dina händer....




Fri vers av HumanlyDivine
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-30 17:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det rör på sig, kan man säga...
2014-06-30
  > Nästa text
< Föregående

HumanlyDivine
HumanlyDivine