Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRUNDRAN

Jag läser mina ord från förr
och inser att jag är framme
där jag ville vara

Borta är oro och ångest
Borta är klander och svek
Jag är fri

Du - hjälpte mig att bli fri
Du - hjälpte mig hitta nycklarna
Du - så lysande stark

Du var med mig en tid
tills din egen tid var ute
Lycklig är du nu

Du koncentreras runt mig ibland
När jag kallar på dig
eller behöver dig

Men aldrig är jag som förut
helt vilse och rädd
förlorad i min egen litenhet

För stor är jag, och modig
Nu vet jag äntligen vem jag är
tack vare dig

Det finns ingen som är liten
Varje själ är så otroligt stor
Det budskapet vill jag sprida

Res dig du kuvade!
Sträck på dig du böjda!
Så går vi tillsammans

I nuet mot framtiden
Låt oss ta allt med ro
Du oerhört starka själ

Jag läser mina ord från förr
och förundras
Jag är framme




Fri vers av HumanlyDivine
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-12 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HumanlyDivine
HumanlyDivine