Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mänsklighet, gudomlighet, skaparkraft


Humanly Divine

Något inuti mig
Flaxar
Fladdrar vilt
Vill ut

Mäktig skaparkraft
En urkraft
Universums födelse
Jag var där

Jag är ett med kaos
Ett med alltet


Du visade mig
din storhet
Då såg jag min egen
och förstod varför jag
fruktar den

Mäktig
som en flodvåg
Bländande
som solen
Skapande Gudinna
Är Jag

Humanly Divine

Får jag
vara så stor?
Får jag
ta så mycket plats?
Får jag
visa min Gudomlighet?

Tänk om jag
kränker någon annan?
Jag vill inte
få någon annan att
känna sig liten

Nej....

Du sa det ju nyss

Han visade dig
sin storhet
och du såg
din egen

Så är du ock
en spegel
av varje annan själ

Visa dem din storhet
Väck dem upp!
Att se sin egen skönhet
Att känna sin egen kraft
Dina medresenärer
på Livets färd

Humanly Divine
Divinely Human
Gud
Gudinna
Del och Helhet

We Are Human
And We Are Divine
Humanity
Divinity
Are One


Fjärilen
bryter sig ur sin puppa
Nu är tid
att flyga fritt
Nu är tid
att älska vilt
sig själv
och Allt som Är












Fri vers (Fri form) av HumanlyDivine
Läst 371 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-12 22:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Helt underbar och varmt :) Tycker mycket om denna <3 kram
2015-07-14

    ej medlem längre
Va fint! Ja, vi är alla små gudar säger ju Jesus å fyllda av kärlek å omtanke om vi så vill! Ha det så gott!
2015-07-13
  > Nästa text
< Föregående

HumanlyDivine
HumanlyDivine