Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Halsbandet av vita pärlor är händelser på rad. De hålls ihop av en tunn, tunn tråd kallad tiden.


Pärlhalsband 1938

1938

I solljuset blänker pärlorna kring din vita hals
Din älskare hjälper dig med spännet
Och på nyckelbenet ger han dig en förstulen kyss
Skatten vaggas invid ditt bröst
Och små händer griper efter pärlor som glittrar
Hjärtat tar ett extraslag, blommar i takt med ditt leende
Och du suckar lyckligt likt en svag höstvind

Sen kom kriget…




Fri vers (Fri form) av Linnea Karlsson
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-30 22:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fint !
2014-07-10

    ej medlem längre
Vackert
som konturerna
av en rörelse
genom morgondimma
2014-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Linnea Karlsson
Linnea Karlsson