Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstigt parti

 

 

Konstigt!

Har lystnat på 

Kristdemokraten Göran Hägglunds tal

i Almedalen.

Det konstiga var att inte en enda gång

namnet på den som har gett namn

till partiet,  Jesus Kristus.

Inte heller Han

som är en förutsättning till hans parti

och alla oss andra. 




Övriga genrer (Satir) av M M Mannheim VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-30 23:35



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Det glömdes någonstans på vägen - tror jag.
2014-07-03

    ej medlem längre
Jesus är väl ersatt av marknaden!!!
2014-07-01
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP