Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Almedalen i Värnamo, förlåt Gotland

 

 

I dag i Almedalen

ställer Mona Sahlin verkligen upp för 

socialismens slogan "Upp till kamp"

 

När hon står där i kamouflagefärgad skjorta 

och nyfärgat svart hår.




Övriga genrer (Satir) av M M Mannheim VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-30 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP