Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

destruktionen av hallonbåtar


med ett finger i livmodern
och det andra på avtryckaren
smyger evolutionen fram

det är inte att jag är rädd
för förändring
som gjuter havet i en grå platta
av betong

men vinden bär utrotningshotad längtan
injicerar blodtryckssvärtan
som en bortkastad hallänsk tromb

nollor fria från tillhörande tal
leder alltid till perfektion
som en blind fläck på näthinnan

man kan lika gärna stå på huvudet
och äta hallonbåtar








Fri vers (Fri form) av himlens hemlighet VIP
Läst 719 gånger och applåderad av 23 personer
Utvald text
Publicerad 2014-07-11 23:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Hallonbåtar är int min grej
säg till lakritsremmar ej nej
båtar av bästa svärta
avlastar själen dess smärta
främjar tandläkarens pastej
2014-08-08

  AgnesP
Hallonbåtar och sand i håret. Det är en fin kombination. Gör livet lite lättare:)
2014-07-12

  cilax VIP
vad bra!
2014-07-12

  Peter Stjerngrim VIP
Får bekänna att jag blir innerligt glad att se dig publicera här igen ...

Hoppas allt är väl med dig och din familj!

2014-07-12

  himlens hemlighet VIP
för få mutationer?
2014-07-11
  > Nästa text
< Föregående

himlens hemlighet
himlens hemlighet VIP