Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tid

 

Ibland förbannar jag
att du inte letade upp mej
för tio år sen

men minns

de är mej kära
så att klockorna stannar
och då blir jag snäll igen




Fri vers av Po VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-01 23:14



Bookmark and Share


  Angel of love
Underbart bra text.
2014-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Po
Po VIP