Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feelings

 

 

 

A gentle touch of your love

on my bare skin

feel your warm and sincere body language

love the sound of your heartbeat

we close the dark outside

embrace the sweetest

the strongest

our common desire




Fri vers av Rise Little One
Läst 151 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-07-16 15:42



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så fylld med ljuvliga känslor att det riktigt pirrar i kroppen...mycket bra...
2014-07-17

  M M Mannheim VIP
Very close encounter of love!
2014-07-16

  Gabrielle Laurèntzen
Vacker, och fylld av värme!
2014-07-16

    ej medlem längre
Beautiful feelings!
2014-07-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar sensuell text i fina penseldrag!
2014-07-16

  mickech
gentle, warm and so full of love. Well done!
2014-07-16

    Dan Myrbeck
Beautiful!
2014-07-16

  Lars Hedlin
Helt underbart full av kärlek och liv ;) kram
2014-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One