Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

miTt i deT fanTasiTiska liV

så spökar ändå den där
lilla
osäkra kraken som alltid förväntar sig att människor runt sviker på något sätt
som
om
"det fattar du väl, vem fan tror du att du är"

mitt i det fantastiska liv som håller på att skapas
härlighet
frihet
lycka
så kan ändå inte det där jävla spöket hålla sig undan.
får
nog
jobba

det där........................




Fri vers av kråkan VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-02 23:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivit!
2014-07-03

  aol
Gillas
2014-07-03
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP