Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äLskar miTt ruM miN tiD

mina barn
mitt liv
kanske lite till
älskar som det blivit
närvaron och påriktigheten i mig
allt runt omkring börjar sakta ta form och bli vackert igen
men det tar tid
i det liv som varit har avstängningen varit ett måste
ett sätt att överleva
ta sig fram
ett sätt att vara som aldrig får ge riktigt uttryck för vad man känner
är eller tycker
att landa i sig igen

vad är jag nu lixom
vet ju vad jag var
men inte samma nu såklart
åren går ju och formen ändras

älskar mitt rum min tid
men vem är jag nu?




Fri vers av kråkan VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-03 00:13



Bookmark and Share


  aol
Ja mAn färdas vem var jag vem blir jag, så bra skrivet,
2014-07-11

  gnils
du är en fantastisk och underbar personlighet - oavsett vem du är i detta nu !!!
2014-07-07

  gnils
du är en fantastisk och underbar personlighet - oavsett vem du är i detta nu !!!
2014-07-07

  Lars Hedlin
Bra och klokt!
2014-07-03
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP