Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Festen som du var inbjuden till

Du var inbjuden till festen
Din granne var det
Din hund var bjuden

Även den där klasskompisen som inte var så snäll
Även den där jobbiga människan som finns på ditt arbete
Även den där alkisen som sjunger vid tunnelbanan

Alla har kommit till festen
Så ta tillvara på den den
Den kommer inte i repris

Festen pågår just nu
Men inte för evigt

Det handlar om vårt liv här på jorden

© Christer Johansson 2014-07-03




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-03 08:11



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Men även om man skulle vilja avstå från att gå på festen
så vill man åtminstone bli bjuden
så att man får möjlighet att tacka nej ...
2014-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP