Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
u u u u u u u


K V I C K S A N D























alltför länge,



alltför mycket



hade hon hoppats


att stegen de tog,

egentligen lyckligt dansande

tillsammans

där ute på kärlekens ängar,



skulle leda fram


till trygga boningar




men succesivt,

nästan omärkligt allra först,


kom förnimmelsen smygande

som en tjuv om natten.



det var inte fast grund,

hon gick på kvicksand.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 195 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-07-03 12:17



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Bra där!!
2014-07-03

  bittemi VIP
Fint formulerat!
2014-07-03

  aol
En tung erfarenhet rikare,
2014-07-03

    ej medlem längre
En alltför vanlig väg.. från romantisk sandstrand... till förrädisk kvicksand.
2014-07-03

  Ingrid Trolle
Så väl beskrivet!
så svår erfarenhet

2014-07-03

  Eva Langrath VIP
Fin beskrivning av en illusion som brister.
2014-07-03

  Marita Ohlquist VIP
Besvikelsen blir stor när det inte är som man tror!
2014-07-03

  walborg
Beskrivande bra bild
2014-07-03

  Teresia Ridell
Så lätt att vara där..
Väl förmedlat !
2014-07-03

  Maj-Lis VIP
Den kan vara förödande
2014-07-03
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden