Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett mänskligt frågetecken

 

 

Tänk att ett enda lite stoftkorn

i den enormt stora rymden.

Som plötsligt 

blev som idag 9 miljarder människor.

 

Allt som finns i alla dessa kroppar

kommer från rymden!

Betyder det att vi en gång

ska återvända dit

för att bli stoftmoln igen?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av M M Mannheim VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-03 21:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-07-04

    ej medlem längre
Tala om du finner svaret.
2014-07-04

  Maj-Lis VIP
Ja vem vet svaret
2014-07-04

  anits VIP
Intressant tanke!
2014-07-04

  Angel of love
Vem vet?
2014-07-04

    ej medlem längre
Kan jag väl inte tro att vi ska bli stoftmoln
2014-07-03

  Glöden VIP
Intressant!
2014-07-03
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP