Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nacka Station, Fragment mitt i livet

Det var en bedårande dam
som syntes långt därborta
vid busshållsplatsen

Man blev betagen och gick
närmare

Det var då man insåg att
den bedårande damen
är min fru

Stolt gick jag fram
och gav henne en kyss

© Christer Johansson 2014-07-04




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-04 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP