Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kärnan av allt

 

 

Jag känner mig inne

i universums kärna.

 

Det är mycket trångt

för här finns allt

som vi idag ser som vår atmosfär.

 

Är inte ensam här

 det är mycket liv 

som vill ut! 

 

Så jag och alla andra 

väntar bara på Skaparens tecken

till att expanderad ut.

 

Ut i allt 

det Han har skapat!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av M M Mannheim VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-04 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP