Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Halsbandet av vita pärlor är händelser på rad. De hålls ihop av en tunn, tunn tråd kallad tiden.


Pärlhalsband 2013

Hon är en lindansare på tråd
Vinglar osäkert fram
Över halsgrop och nyckelben
I linje med nackens rundning
Hon rör sig som en akrobat över pärlorna
Likt en höjdhoppare har hon flera centimeters marginal
Över saltvatten och sötvattenpärlor
Det är luft mellan henne och pärlans centrum







Fri vers (Fri form) av Linnea Karlsson
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-04 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnea Karlsson
Linnea Karlsson