Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sexualmoral

får jag dela ett par nätter vid din sida, kyssa dig på halsen lätt generat,
älska utan ansvar, bara lusta utan krav,
gå ner på dig och sen ingenting mera?

du får dela dina dagar vid min sida, väcka din ungdom från sin vila,
älska utan ansvar, bara lusta utan krav,
gå ner på mig, och inget mera.

kanske är jag nog för engagerad för din smak,
men här finns ingen plats för någon sexualmoral.




Fri vers av Systertusen
Läst 284 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-07-05 01:22



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
negativ sexualmoral är bara ett hinder, hinder för kärlek, njutning samt värme

du bör alltid vara fri att göra vad du vill
2015-02-24

  Ankan_Anki
Väldigt fint!
2014-12-18

  cilax VIP
fin dikt
2014-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Systertusen