Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan titel

vi håller om varandra en torsdagsmorgon
innan du kliver på bussen när det kommer
över mig att jag älskar dig men det är för
tidigt för lägga sista handen vid någon så
vi tar farväl och skiljs åt

och när jag har lärt mig att leva utan dig
ska jag återigen lära mig att leva utan dig




Fri vers av Systertusen
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-17 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Systertusen