Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan efter gud

det äcklar mig när poeter felciterar marx
för att ursäkta sin egna längtan efter gud




Fri vers av Systertusen
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-04 22:31



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten
Mycket tänkvärt

Filosofen
2022-03-05

  Larz Gustafsson VIP
Du menar detta med opium?
2022-03-05

  agh.nilsson VIP
Underbart
2022-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Systertusen