Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur skuggan.

Blå rosor, så riddarsporren. Ja,riddar sporren

i skymningen på sin vita springare

koltrasten för full

hals. 

Smärta

smärta skott av luktärt

 vallmo i lila , ett helt hav

ett helt hav.… till dig. Nu— och skatan

stäppsalvia/ ringblomma.... Jag/ är en toppklocka

blå-klocka (aj)

- Vinden kommer från östan, mor

starr som ett rö i vinden.

Spikklubbegiftet rör inte snigeln

(eller så är den flummig som fan...)

Där nu 

i skydd av ormbunkens baldakin. 

Råkan gömmer sin skatt 

vet att inte jag är tjuven

Fänrikshjärtat blommar fortfarande

/oskuldsfull av gift.

Tro mig - eller låt det passera. 

Jag har håret fullt av sporer

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 289 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-06 11:38



Bookmark and Share


  i af apa
för bövelen...!
2014-08-05

  Popangelov VIP
Riktigt snygg poetisk resa i det gröna. Bra skapat.
2014-07-06

  Minkki VIP
magnifik
2014-07-06

  madinsane
oj. det finns rader här som är fantastiska.
slutraden exempelvis.
heja!
2014-07-06

    ej medlem längre
Herregud
Det här är poesi +
Så här ska du skriva
För helvete!
2014-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo