Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dold makt

På hösten och vintern var det ok
Men på våren och sommaren
var det som att djävulen gick lös

Han kunde inte motstå det
Han försökte att inte bry sig om det
Men som en magnet så drogs han mot det

Hans blick styrdes mot
dessa vackra kvinnofötter som blottade
sig på bussar, gågator och torg
och kort efteråt var det hela bortglömt

Ganska oskyldigt men ändå lite märkligt
hur många kvinnofötter medvetet eller inte
kan skapa sådan makt över vissa män
som de ser för första gången




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-06 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP