Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångar

 

 

Vi är alla fångar 

i den civilation

som vi kallar den vår värld.

 

Men vårt samhälle 

är ett fängelse.

 

Kapitalismen är fängelsechef

riskkapitalister och banker

är våra fångvaktare.

 

Kapitalisternas hantlangare 

är politikerna 

som med sin politik

gör oss till fångar.




Övriga genrer (Satir) av M M Mannheim VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-06 22:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant!
2014-07-07
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP