Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Halsbandet av vita pärlor är händelser på rad. De hålls ihop av en tunn, tunn tråd kallad tiden.


Pärlhalsband 2014

Vita pärlor är händelser på rad

Som hålls ihop av en tunn, tunn tråd kallad tiden

Vad skulle hända om vi smälte ihop, linan och jag?

Vad skulle hända om jag var ett med tiden?

Skulle pärlan och jag då bli ett?

Skulle dess centrum vara lika klart för mig som det alltid varit för dig?




Fri vers (Fri form) av Linnea Karlsson
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-07 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnea Karlsson
Linnea Karlsson