Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Skilda världar - Samma öde", Fragment mitt i livet

Vid parkeringen utanför livsmedelsaffären:

Bilisten:
-Varför ska de gå bakom bilen,
precis när jag ska backa och köra härifrån ?

De gående:
-Varför ska han backa bilen,
precis när vi ska passera bakom den ?

© Christer Johansson 2014-07-07




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-07 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP