Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det jag ser...

 

 

Viskar lejongap- hemligheter gnyr i aklejan

där - cirklarna rubbas/ finns jaget- omkullkastad i nävan

rostaggar/ har händerna fulla

av blod-topp

tårpil där vinden är

den rakryggade liljan - älskar

 

- Säg mig vem som vackrast i landet är...passionsblomman, luktärten eller du min viol?

- Förgätmigej - ännu ett svek, eller tog torkan dina läppar?

 

 

blåeld och svalorna. 

Koltrasten lämnar mig inte, aldrig- 

 

- Jag är ingen smörblomma!

 

Korsörten vill /men johannesört/mannablod

för skärsåren/ stillar

 

När fjärilsbusken blommar /är du?/

långt härifrån

Om ett år blommar stockrosen

i svart.

Sjunger du då / eller är orden bara-

En humlas flykt...




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 190 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-08 19:08



Bookmark and Share


  madinsane
älskar. särskilt "- Förgätmigej - ännu ett svek, eller tog torkan dina läppar?"
och sista stycket.
2014-07-08

  Ponkla
Fint skrivet!
2014-07-08

    ej medlem längre
trots. smörblomma+
2014-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo