Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
veritatum....


F r o n t a l - k o l l i s i o n






















att i efterhand krocka

med den sanna sanningen

och den verkliga verkligheten,


är en ofantligt större tragedi


än att i förväg

be att få den berättas




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 189 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-07-10 11:44



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Så sant, men en del lär sig aldrig (inklusive jag)... ;)
2014-08-10

  Anya VIP
Kloka ord. Gillar mycket!
2014-07-26

    ej medlem längre
Sant ... men ibland hade vi inget val... eller jo det hade vi .. men det kräver att vi kan lyssna
2014-07-14

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text!
2014-07-11

  aol
bara så sant skaldat vännen,
2014-07-10

  walborg
Hyr mycket konfrontation med realiteten tål vi egentligen?
2014-07-10

  Ingrid Trolle
Precis så är det.
Så sant och så
väl skaldat
2014-07-10
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden