Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland utan förstånd


När var det livet blev imorgon? 
Det är ju ingen som lever för evigt.
Och när vi lever är det så smärtsamt
att vi bryts sönder om vi stannar.
Både i det sköra, vackra, outhärdligt underbara. Som i det svarta, groteska, bortom förståndet fruktansvärda. 
Hur är det möjligt? Att vakna varje morgon som människa?
Och bara bli stående och vara i rörelse, samtidigt.
Nej.
Jag begriper det inte. Men jag sträcker armarna ut och faller genom. Varje dag mindre klok. Men kanske lite mera. 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 165 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-10 12:33



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
.. och strax är livet än en gång igår ... Du inspirerar - tack!
2014-07-12

    ej medlem längre
kul och lite sorgligt
vakna som människa
för vaknade man som hund fanns inte tankarna
2014-07-10
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP