Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fattas några pusselbitar

Jag håller på att lägga pussel men fattas några bitar.

Några är mindre och några är lite större.

Just nu ser pusslet mest ut som en hålig schweizerost.

Men mamma sa att pusslet var det finaste vi hade, i färger som både rött, blått, lila och orange.

Vissa bitar är i gråskala men det är bara en bråkdel.

Där följde visst med en manual med instruktioner och regler om hur det ska se ut.

Men det är en massa människor som har klottrat i den, så jag har svårt att urskilja vad som står i mitt original.

Om du hittar en bit som fattas kan du väl snälla ge den till mig?

Vid upphittad pusselbit ring 0702-467715
Tack på förhand!

Förresten pusslet heter livet.




Fri vers (Fri form) av Linnea Karlsson
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-10 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnea Karlsson
Linnea Karlsson