Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett leende över kaffekoppen

Svalornas flykt och sommartorpets ljus

Björklöv som vajar i vinden

skräddare som hoppar på vattenytan

Lata mornar med sommarbilagan i handen

P1 skvalar med sommarprat som bakgrundsljud

Jordgubbar till eftermiddagskaffet

Håret fortfarande vått efter senaste doppet

En tunn bomullskjorta som avslöjar bröstens rundning

Ett leende över kaffekoppen

Ett leende av samförstånd

Du och jag, här

Sommarlycka som är få förunnat, min vän




Fri vers (Fri form) av Linnea Karlsson
Läst 305 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-07-10 14:39



Bookmark and Share


    Anna Sefyrin Höijer
Åh vad vackert!
2014-07-13

  klorin
Sommarminnen, får Bilder från landet. Mitt lantställe. Fin dikt!
2014-07-10

    Loffe
Åh, en dikt som glimmar
likt den soldränkta vågen
i havsviken å’ jag rimmar
uruselt, men glad i hågen! ;)

Tack för läsningen. Jag blir glad! :)

2014-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Linnea Karlsson
Linnea Karlsson