Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåfängan, Fragment mitt i livet

Livet är en picknick
rym från vardagslivet en stund

Med eller utan picknickkorg

Ta stigen upp vid trappan
mellan Londonviadukten och Danvikstull

Se den bedårande utsikten över
Stockholms inlopp samtidigt som
du håller din kärestas hand

Önskar kanske att livet stod stilla
och att alla eventella bekymmer
stannar kvar vid första trappsteget

upp mot Fåfängan

© Christer Johansson 2014-07-11






Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-11 16:04



Bookmark and Share


  Glitr
Så enkelt och skönt skrivet! Blir sugen på Fåfängan, har inte varit där på många år...
2014-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP