Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februariskuggor

Ropa inte på mig
Jag har vänt bort mitt huvud av en orsak

Ropa inte på mig
För då måste jag ta ställning

Ropa inte på mig
För jag orkar helt enkelt inte att svara

Ni är här och nu
Jag är i ett gränsland

Jag blickar tillbaka och ni blickar framåt

Jag har kysst dödens hand
Ni ryggade förskräckt tillbaka

Ropa inte på mig
Jag är omgärdad av likgiltighetens töcken




Fri vers (Fri form) av Linnea Karlsson
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-11 19:26



Bookmark and Share


  princess in the new world
Bra skrivet och det känns lite igen!
2014-07-18

  Lärling
Mycket bra!
2014-07-18

  Thomas Widemark
En sån där dikt man önskar att man
själv hade skrivit! Mycket bra!
2014-07-11

    Jag är fan större än Sartre
Du har språket, flytet och undertexten. Var försiktig med det, men våga dig vidare, testa lite och var inte rädd för kritik. Du har det.
2014-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Linnea Karlsson
Linnea Karlsson