Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med själen i släptåg

Jag springer allt vad jag orkar med själen i släptåg

Vi håller varandra i handen, min själ och jag

Men det är något som inte stämmer

Plötsligt glider våra händer isär och avståndet mellan oss ökar

Nu står jag på sidan av trottoaren och väntar på att min själ ska komma ikapp.




Fri vers (Fri form) av Linnea Karlsson
Läst 288 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-11 19:28



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra beslut.
Man har inget bra liv om man förlorat sin själ.
2014-07-11

    Jag är fan större än Sartre
Naivt på ett bra sätt, börja nu kliv vidare, så hänger själen sig närmare.
2014-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Linnea Karlsson
Linnea Karlsson