Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄRT ATT FIRA!





Idag är det sex månader sedan jag skrev min första text

Öppnade dörren till en ny och spännande värld

Blev väl mottagen

Tack alla som uppmuntrar till fortsatt skrivande

Utan er skulle dörren stängas




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-07-12 08:04



Bookmark and Share


    ryttarinnan
en glädje för mig att ha dig i min läsarkrets...du är en gedigen poet
2014-07-14

  Per "Läsaren" Sörqvist
Jag firar med dig.
2014-07-12

    ej medlem längre
Du är en klok och stark poet. Tack för att du öppnat din dörr, vi skulle ha gått miste om så mycket om inte du kommit hit. Hoppas du stannar för alltid.
2014-07-12

    ej medlem längre
Fortsätt du, det är så trevligt att läsa det du skriver!
2014-07-12

  walborg
Så glad att ha Dig som poetvän här
2014-07-12

  Maj-Lis VIP
Så trevligt för oss att du öppnade den dörren...så vi får läsa dina tankar.

2014-07-12

  ResenärGenomLivet VIP
Du har så mycket att ge, så jag hoppas du blir kvar...
2014-07-12

  Lars Hedlin
TAck för att du fortsätter berika oss med dina fina alster! kram
2014-07-12

  Alva Johnsson VIP

Tack för att Du berikar oss med Dina
intressanta dikter.
Du har stor erfarenhet av livet och delar
gärna med Dig. Lycka till i fortsättningen.
2014-07-12

  louisegirl
Härligt att du är här Marita <3
2014-07-12

  Anya VIP
Härligt! Skrivarglädjen delar vi. :o)
2014-07-12

  stig wikman
Håll den öppen
Maria .
Dina texter ger
ett skimmer av
oemotståndliga
mått.

KRAM TILL DEJ .
2014-07-12

  Lehva VIP
Dina texter ger...både inspiration, kraft, tröst och nya insikter. Jag är glad för att du finns här.
2014-07-12

  Angel of love
Ja det är värt att fira, välkommen hit och jag hoppas vi får fortsätta läsa dig många år till. Kram
2014-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP