Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku - Utestängd


Mot utestängdhet

hjälper bara vänlighet

och verklig kärlek.




Bunden vers (Haiku) av Carl O Andersson
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-12 14:49

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  walborg
Så är det - människor är väldigt väldigt sårbara innerst inne
2014-07-12

  © anakreon VIP
Rätt så, herr kapten!
Calle
2014-07-12

  lodjuret/seglare VIP
Saknas rätt nyckel i knippet är det svårt att låsa upp kärlekens port.
2014-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson