Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våra gener kan skrämma


Genom dimmorna.


Alla låg på rätt plats
Alla fungerade.

Så smög sig något på
Tyst, tassande.

Först märktes det knappast
Skojade bort dem.

Tiden gick
Det blev mer påtagligt

Var lade jag agendan?? sa hon
eller
Är det fredag i dag?

Ville inte inse
Hade samma gener.

Blev rädd.
Nej, inte jag.

"Inte Du, som läser och skriver
och aktiverar Dig", sa doktorn
Men min tysta rädsla
har hon ingen medicin för.

Om solstrålarna skyms i dimmor.










Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-13 12:22



Bookmark and Share


  louisegirl
Berör..
Fint förmedlat!
2014-07-15

  Lars Hedlin
Känslan berör!
2014-07-14

  ResenärGenomLivet VIP
En berörande text...känner igen...
2014-07-14

  Ingrid Trolle
Du är alldeles för
aktiv för att hinna
vara rädd, men du
beskriver det mycket
levande. Lita på din
doktor.
2014-07-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om rädslan att drabbas av någon sjukdom som kan gå i arv.
2014-07-13

  Palett
Bra text om ett allvarligt ämne. Klart man undrar vad som döljer sig i generna. Ovissheten ..... Har jag ?
2014-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP