Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MARDRÖM.



Drömde att jag var i himmelen

Stod framför Pärleporten

Granskades noga

Blev avvisad

Det var inget fel med mitt leverne

Ändan var för bred




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 607 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2014-07-14 08:34



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
*fniss*
2014-08-13

  © anakreon VIP
Ett baakslag av rang ;-P
Calle
2014-07-21

  Lärling
Jätte-bra!
Skönt att det var en dröm!
2014-07-21

  Annie b'larsson VIP
Fast om dom är så himmelens noga där uppe, då vete katten om jag inte föredrar det andra stället. Bra och rolig text med knorr.
2014-07-19

    Rittva
Kanske bra att ha en bred ända ibland :)
2014-07-19

  anits VIP
Härligt och riktigt roligt skrivet!
2014-07-19

  Ingrid Trolle
En härlig text
med en ändå
härligare knorr
"på svensen"
2014-07-16

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-07-16

  Lena Själsöga Keijser
ler

du har förmågan att skänka
glimtar

klarvyer
2014-07-16

  Maj-Lis VIP
Fanns de ingen port för fullvuxna kvinnor
2014-07-16

    ej medlem längre
Underbart bra skrivet!!gillas och sparas.
2014-07-16

  Alicia Stenfors
Så är det i livet.
2014-07-15

  Connie
Haha, inte visste jag att Sankte Per hakade upp sig på utseendet ;)
2014-07-14

    Dan Myrbeck
Då skulle inte ja ha en chans.
Min stora mage anländer en kvart
innan övriga kroppen när ja
ska någonstans!
2014-07-14

    Monica Kvist VIP
Den var riktigt rolig!
2014-07-14

    ej medlem längre
Du har alltid glimten i ögat!
2014-07-14

  Linda CH VIP
En text i tiden! Gillar din humor.
2014-07-14

  louisegirl
Härligt bra skrivet!
2014-07-14

  KYREUS of Sweden
Kuligt
2014-07-14

  Lars Hedlin
Bra skriftat med en smula ironi..kram
2014-07-14

  Alva Johnsson VIP

Många måste tro på Himlaporten eftersom
bantningshysterin härjar.
Bra text.
2014-07-14

  Angel of love
Verkligen tragikomisk :)
2014-07-14

  ResenärGenomLivet VIP
Drömmar har en förmåga att snedvrida saker...bra text
med en gnutta humor i...
2014-07-14

  walborg
Haha - den var rolig - tror Du inte Sankte Per hade fixat en större port för vanliga människor ..?
2014-07-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Humor och allvar i fin komposition!
2014-07-14

  Lehva VIP
Pust. ..tur för mig att jag har en liten platt, osexig sak, där bak..
2014-07-14

  Bengt VIP
Hahaha!
2014-07-14

  Anya VIP
Tragikomisk text. Jaa som vi håller på idag med skönhetsoperationer och ideal så kan man undra om det är utseendet som spelar roll för att få komma in i himmelriket. Bra text med humor och allvar.
2014-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP